Jonas Engström & One Nation

Jonas Engström

És director de cor i compositor amb una llarga experiència d’inspirar cors i directors a Suècia i a tot Europa. Ha adquirit una àmplia experiència a través del seu treball com a inspirador de projectes i director musical per al Stockholm Gospel Choir Festival, el Gospelfest a Malmö Live i diversos viatges d’estudis als EUA. Jonas també va rebre diversos premis pel seu treball amb text i música per a cor i congregació, com ara l’Utbultstipendiet 2019 i el Director de cor de l’any 2022, en part pel seu treball per intentar crear ponts entre diferents cultures i estils i permetre l’enriquiment conjunt.

Al costat de One Nation, dirigeix ​​el Helsingborg’s World Choir, on 100 veus amb 20 idiomes diferents es troben a través del llenguatge universal de la música. La música és una força de canvi i el cor un lloc per créixer.

Jonas Engström
elements decoratius

One Nation

És un cor del sud de Suècia format per 24 cantants. Centrats en transmetre alegria, en la interacció i en la participació, a cavall entre la música afroamericana i la tradició coral sueca, el cor busca constantment noves maneres d’animar i desafiar els seus oients a través d’un missatge franc però esperançador.

El cor ha tingut el privilegi de treballar amb convidats suecs i internacionals com Isaac Cates, Laila Adéle, Joshua Nelson i el propi pianista de Mahalia Jackson, Eddie Robinson, i ha participat en projectes com “African Beat”, “Chamber Gospel” i el més recent “Break the Silence” sobre la importància de la música per a la salut mental i existencial dels joves.

One Nation