Campus 2024

Programa d'activitats

horari

FAQs

elements decoratius

Què és el Campus?

Tres dies d’activitats (tallers, concerts…) per aprofundir en el món del gospel, de la mà dels millors artistes convidats, que culminen amb la participació dels assistents en el Gran Cor del Campus en l’acte de cloenda. En definitiva, uns dies de convivència en un entorn màgic, amb la música com a eix comú entre tots els participants.

Qui hi pot participar?

El Campus Gospel s’adreça a qualsevol persona interessada en la música i més concretament en el gènere gospel. Per participar-hi no es demanen estudis mínims a nivell musical, tot i que és aconsellable tenir uns coneixements bàsics per a un major aprofitament dels tallers. L’edat mínima és de 18 anys.

El dijous, ja es pot arribar?

Com que molts campusins provenen de llocs allunyats de Rajadell, us oferim la possibilitat d’arribar el dia abans de l’inici de les activitats, convidant-vos a sopar i facilitant que us instal·leu a l’allotjament escollit. Després del sopar de benvinguda, hi ha una Open Session on, de manera improvisada, interactuen els artistes del Campus amb cantants i músics convidats de casa nostra. Ens agrada aquest moment on la màgia del primer vespre fomenta la creació i l’espontaneïtat entre tots els participants.

Quins tallers hi haurà?

Els tallers són l’eix central de l’activitat pedagògica del Campus i és on, edició rere edició, anem innovant, ampliant i afegint nous enfocaments, repertoris i tècniques. Enguany seran impartits per: Cinque Cullar, Clifton Grep, Sonia Moreno i Ramon Escalé.

I els concerts?

Per viure l’ambient en directe de la música gospel, cada vespre s’ofereix un concert que, a diferència dels tallers, és obert al públic en general, exceptuant el de diumenge a la tarda, que és exclusiu per als participants en el Campus. Els concerts es fan a la plaça de l’Església, centre neuràlgic del nucli antic de Rajadell. Trobareu la informació detallada a l’apartat Concerts.

Què és el Sunday Service?

Amb l’estil participatiu que caracteritza aquestes reunions, compartirem en directe la profunda l’espiritualitat dels Church Service de les comunitats afroamericanes amb reflexions i música enmig de la natura.

Com funciona el tema dels àpats?

Ho trobareu detallat a l’apartat Inscripció.
Els dinars i els sopars, cinc àpats en total, són opcionals i tenen un cost d’12,50 € cada un.
Els esmorzars, inclosa la xocolatada del diumenge, s’ofereixen gratuïtament als campusins.
El darrer àpat del Campus és la Paella comunitària, el dinar de germanor entre campusins i organitzadors. En senyal d’agraïment, també hi són convidats els vilatans de Rajadell.

On es pot dormir?

També està ben explicat a l’apartat Inscripció. L’organització ofereix unes places limitades d’allotjament comunitari a les antigues escoles del poble i en una zona habilitada per a acampada.

Què es fa al Panxing Time?

Res! És així com denominem l’hora de descans…

Quines activitats complementàries hi ha?

Cada dia es pot anar gratuïtament a la piscina o fer una visita al Celler el Molí del nostre col·laborador Collbaix.

elements decoratius