Cinque Cullar & The Peace Troupe

Cinque Cullar

Cinque Cullar va descobrir molt aviat que tenia la capacitat d’arribar a la gent a través de la seva veu. Va formar-se de ben petit al The Soul Children of Chicago i va fer gira per tot el món amb la llegenda del gospel Jessy Dixon.

Valorant la importància d’una bona educació, Cinque Cullar va assistir a la Universitat Estatal d’Alabama on va obtenir un grau en Comunicació i un màster en Anglès.

Avui, Cinque (pronunciat Sinquiu) és un conegut solista de gospel i líder de cor. A Cinque l’ha apassionat sempre treure el millor de cada jove i fer-los creure en les seves pròpies capacitats. La seva entrega als joves el va portar a la formació de la Tribe of Judah el 1997. TOJ va canviar la vida de més de 300 joves des dels seus inicis i va viatjar arreu dels EUA amb dos exitosos projectes.

The International Peace Troupe

L’objectiu de Cinque Cullar & The International Peace Troupe és exposar les possibilitats de vida als joves i difondre la bona nova de Crist a nivell mundial. Formar joves i inspirar a través de la música gospel és una missió noble que té un impacte profund en les comunitats d’arreu del món.

La International Peace Troupe, formada per 15 joves cantants i músics de Chicago, juntament amb el seu director Cinque Cullar, viatgen regularment a Europa i Sud-àfrica oferint el seu compromís per arribar a públics diversos i fomentar un canvi positiu.

Cinque Cullar
IPT
elements decoratius