Campus anteriors

Els orígens del Campus

L’entitat Esclat Gospel Singers va sorgir l’any 2000 de l’escola de música Esclat de Manresa, de la mà de Ramon Escalé i Jaume Badrenas, en un moment en el qual a Catalunya se’n sabia ben poc del gospel.

En aquell context, i amb l’objectiu de difondre i promoure el gènere gospel al nostre país, cinc anys més tard, va néixer el Campus Gospel a Rajadell. Organitzat per Esclat Gospel Singers i per l’Ajuntament de Rajadell, el Campus es va crear amb la voluntat d’oferir un espai extraordinari on descobrir, compartir i gaudir la música gospel durant uns dies a tota aquella gent vinguda d’arreu a qui li agrada aquest estil.

D’aleshores ençà, les inquietuds i les ganes d’aprendre i fer música gospel han anat in crescendo, de manera que el Campus ha esdevingut un referent ineludible i una cita obligada per als amants del gospel.

Al llarg de tots aquests anys, mica en mica hem anat aprenent com fer del Campus una experiència musical i vital inoblidable, alhora que hem volgut també, a mesura que hem anat creixent, innovar certs aspectes per sorprendre campusins i campusines.

Imatges

Procedència dels artistes

mapa_procedencia_artistes