Clifton Grep & Gospel Re-Experience

Clifton Grep

Clifton Grep, l’ànima de Gospel Re-Experience, és un líder musical polifacètic amb una missió: unir la gent a través del poder de la música gospel. En créixer com a fill d’un predicador, la passió de Clifton per la música es va nodrir dels alegres sons del gospel que van omplir la seva infantesa i les seves experiències a l’església. Mentre perfeccionava les seves habilitats amb el violí clàssic, també va emergir com a pianista/organista d’església. Va ser allà on van sorgir els seus dots de lideratge, que el van inspirar per trobar formes innovadores de compartir el seu amor per la música gospel i unir la congregació en alegres càntics.

Impulsat a compartir aquest esperit d’unitat més enllà dels murs de l’església, Clifton va continuar el viatge musical, perfeccionant les seves habilitats i lideratge a través de diverses experiències. Després de traslladar-se als Països Baixos des de Curaçao, la passió de Clifton per la música gospel el va portar a dirigir nombrosos cors i grups de cant, fomentant l’amor pel gènere en innombrables veus. Aquesta experiència va culminar en la fundació del projecte BlackGospel Experience, en què va col·laborar amb artistes de talent de tot Holanda. Aquesta iniciativa va encendre un foc, i Clifton va passar a organitzar nombrosos concerts de gospel, difonent l’alegria i el poder del gènere per tot el país.

El contagiós entusiasme de Clifton i els seus arranjaments vibrants són la seva firma. Més que un simple director, és un líder que crea un espai de connexió a través del poder edificant de la música gospel.

Al Campus Gospel Rajadell, Clifton i el seu grup Gospel Re-Experience us portaran en un viatge que celebra l’ànima atemporal del gospel. Prepareu-vos per ser captivats pel seu so únic i l’esperit alegre que inspira Clifton.

Gospel Re-Experience

Embarqueu-vos en un viatge amb Gospel Re-Experience, un col·lectiu holandès que porta la música gospel amb la seva electritzant barreja de melodies soul, ritmes funky i un toc d’estil crossover. Prepareu-vos per deixar-vos captivar per les seves potents veus, harmonies i ritmes contagiosos que us faran ballar pels passadissos. La seva actuació no és només un concert; és una experiència que transporta a un regne de joia i despertar espiritual.

Impulsats per una arrelada passió per la música gospel negra americana, Gospel Re-Experience barreja cançons gospel tradicionals i elements moderns, creant un so captivador i edificant.
Format per cantants i músics excepcionals que han acompanyat artistes de renom, esdeveniments, televisió i nombrosos concerts, Gospel Re-Experience aporta una gran experiència i perícia a cada actuació. La seva trajectòria musical va molt més enllà de l’escenari, ja que cadascun dels seus membres compta amb un historial farcit d’actuacions en diversos conjunts, direcció de cors i participació en produccions professionals.

L’experimentat director musical Clifton Grep dirigeix aquest grup inspirador. Pel concert del Campus Gospel Rajadell, al nucli principal de dos fenomenals vocalistes, tres coristes i músics se’ls unirà també el seu dinàmic cor GRE project dels Països Baixos.

Tant si sou fans de la música gospel de tota la vida com si, simplement, busqueu una nit divertida, prepareu-vos per a una experiència especial que us deixarà feliços i amb ganes de més després que s’hagi apagat la darrera nota.

Clifton
Gospel Re-Exp
elements decoratius

Enllaços externs: