Sonia Moreno

Sonia Moreno va néixer a Almeria l’any 1973. Estudià periodisme i magisteri musical a Barcelona als anys 90. Actualment es forma en teràpia sistèmica i DFA.

Dirigeix Twocats pel gospel des del 2000. Fa tallers, seminaris i masterclass en relació a la veu, la música, el gospel, les emocions… amb l’objectiu de crear espais de formació i d’investigació privilegiats per a cadascuna de les persones que en formen part. També dirigeix cors d’infants i joves com Diaula cor jove, el cor de l’escola Nostra Senyora de Lurdes, el de l’escola Infant Jesús, Gospel Marista 6-25, Cor Jove Zetzània, i Gospel Argentona de la Xarxa Gospel.

Coordina durant un any l’àrea de gospel del Taller de Músics. Des del març de 2015 dirigeix el projecte Weclap, un espai musical de creació i de producció artística.

La Sonia Moreno també ha treballat als serveis educatius de L’Auditori de Barcelona i del Palau de la Música, amb produccions d’espectacles familiars com T’encantarà GOSPEL i T’encantarà AL·LELUIA, Vine a cantar gospel o Crea la teva música al Palau.
Durant 5 anys imparteix classes de Comunicació no verbal a la Universitat Blanquerna, Ramon Llull, per a alumnes de segon i tercer curs de Magisteri (pla antic). També fou professora de Gospel al Màster en Musicoteràpia d’ISEP, estudis superiors.

Com a autora, Sonia Moreno edita el seu primer disc en solitari, “Sin Regomello”, l’any 2012. Per a ella, la música és un llenguatge que pot ensenyar-nos on som i on volem estar per viure sans i sencers, es tracta d’un contacte directe que permet conèixer-nos internament més i millor.

Sonia Moreno
elements decoratius

Enllaços externs: