Muom Overtone Singing Choir és l’únic grup vocal que produeix polifonies amb els harmònics. Compon, investiga i interpreta música transcultural de creació pròpia. La seva música s’inspira tant en els corrents contemporanis, com també en les polifonies corals antigues i les músiques ancentrals de diferents cultures. És per això que la música de Muom és transcultural i atemporal, amb arrels ancestrals i alhora avantguardistes.
En els 13 anys d’existència Muom ha realitzat més de 100 concerts, a llocs tan emblemàtics com el Palau de la Música Catalana, Auditori MACBA, cripta de la Sagrada Família, Basílica del Pi, Casa del Tibet (Barcelona), coves del salnitre de Montserrat, Castell de Loarre (Osca), Monestir de Samos (Galicia), Universitat de Deusto (Bilbao) o St Ethelburga’s centre for peace (Londres), entre d’altres. Ha tocat a diferents festivals nacionals i internacionals com l’(a)Phònica (Banyoles), el Festival Gong (Collbató), el Womex (Santiago de Compostela), el Llangollen Fringe (UK), el Festival Mil·lenni (BCN), la Semana de la Música Sacra (Segovia), el Festival Sons del Camí (Manresa), el Festival Pedra Viva (Menorca), Festival de Músiques Religioses del Món (València), el Festival Musiquem Delicatessen (Lleida) o el Festival A Cappella (Girona), entre d’altres.
L’any 2020 va organitzar el 1r World Sound Healing Day a Barcelona.
Ha actuat al Cicle de Música i Silenci (Monestir de St. Benet, org. per Teresa Forcades), al Cicle de Dins, Cultura i Espiritualitat (org. Ajunt. Roses), així com diferents auditoris del territori català (Auditori de Terrassa, Auditori de Santpedor).
Ha col·laborat amb músics com Carlos Núñez, Luis Paniagua, Ravi Ram, Mark Pulido o Nestor Kornblum i amb l’artista català Xavier Maristany. En l’actualitat el compositor Ramon Humet els està escrivint una obra.
Ha publicat quatre àlbums (Andapindam 2009, Mu 2013, Ecstatic Voices 2017 i Terra 2021). Ha creat música per a les pel·lícules “Un trabajo una película” (Xavier Martínez, 2019) i “Recordis” (Victor Brossa, 2019), per al curtmetratge “El código interior” (Pau Subirós, 2019). Ha col·laborat en les biblioteques musicals “Dark Era 2018” i “Nada 2019” de Eduardo Tarilonte i en el disc “Nanda” de Joan Condal (2018).
En el seu vessant formatiu, ha impartit tallers de cant d’harmònics a l’ESMUC, a l’Institut Oriol Martorell i a l’Escolania de Montserrat. Organitza stages i activitats formatives presencials de forma regular.