Vivim una setzena edició exitosa i de gran nivell musical

Rajadell ha estat aquest cap de setmana la capital catalana de la música gospel. La setzena edició del Campus Gospel de Rajadell s’ha celebrat amb èxit i aquest petit nucli bagenc ha tornat a ser el punt de trobada dels artistes de gran nivell amb el públic entusiasta d’aquest gènere musical. La plaça de l’Església s’ha quedat petita i ha estat l’escenari dels concerts del grups Safari Choir i The Gospel Wings i de la gran festa final d’aquest diumenge al vespre amb el protagonisme per als Esclat Gospel Singers & Esclat Gospel Junior.

Tallers al castell

Els tallers per aprendre a cantar gospel han tornat a ser un dels reclams del festival que aquest any ha comptat amb la participació de dues de les veus més reconegudes del gospel a Chicago. Dexter Walker i Cinque Cular han fet les delícies dels participants i els han ensenyat la tècnica del gospel. Una vuitantena de campusins vinguts d’arreu de Catalunya, País Basc, França i la resta de l’Estat han gaudit de valent d’un cap de setmana únic, que és també una experiència vital. El Campus Gospel de Rajadell ha estrenat el castell com a espai per als tallers i dissabte els participants van poder descobrir un conjunt monumental únic mentre aprenien a cantar gospel. El Sunday Service de diumenge al matí al mig del bosc també ha estat un dels moments especials en què s’ha reforçat la companyonia entre els músics i totes les persones participants.

Qui fa possible el festival?

El certamen ha comptat amb l’organització dels Esclat Gospel Singers i de l’Ajuntament de Rajadell i ha tingut com a col·laboradors l’Associació Cultural Recreativa de Rajadell, els Bastoners de Rajadell, Cal Valls, Collbaix, Copisteria Sarrió, Electricitat Josep Oliva, Mengem Bages, Parròquia Sant Iscle i Santa Victòria de Rajadell, Regió7, Restaurant Ca l’Isclet i Restaurant Cal Miliu.