Eirik Kaasa & Safari Choir

Eirik Kaasa

Eirik Kaasa (1975) és un músic i cantant nòrdic que ha treballat pel programa “Lillepri” de NRK Supers. Com a cap d’estudis de l’escola Nacional de Televisió de Noruega, ha participat en la recerca i creixement d’alguns dels millors talents de la indústria televisiva noruega.

És director d’un dels grups de gospel més destacats de Noruega i creador de cançons pròpies amb arrenjaments originals i innovadors que segueixen els corrents musicals del gospel actual dels Estats Units. Ha col·laborat amb grans eminències del gospel com Kirk Franklin.

Safari Choir

Safari Choir és un grup de gospel/soul fundat a Oslo, Noruega, el 1997. El grup està format per dotze excel·lents cantants/solistes, molts dels quals treballen en la música a temps complet.

L’estil musical de Safari Choir va des del gospel contemporani, el r’n’b i el soul fins al gospel tradicional, així com també fan boniques i commovedores balades. Gran part del seu repertori consisteix en material de composició pròpia, la gran majoria escrit pel seu fundador i director musical, Eirik Kaasa.

Durant els seus quasi 25 anys d’activitat, Safari Choir ha actuat en molts escenaris i esdeveniments a Noruega i a l’estranger, ha participat en diferents festivals de gospel i jazz i també ha realitzat gires i actuacions amb grans artistes del gospel com Kirk Franklin i Myron Butler.

Sovint apareixen en programes de televisió populars com “Dancing with the stars”, “The Voice”, “Idol” etc. Safari Choir ha publicat dos àlbums (“Thank You” 2009 y “I Still Need You” 2015). El tercer àlbum està gestant.

Safari Choir també ha visitat la llegendària llista Billboard com a cor convidat amb l’artista de gospel nordamericà Isaac Carree.

Eirik Kaasa & Safari Choir
elements decoratius
Eirik Kaasa & Safari Choir
elements decoratius

Enllaços externs: