Dexter Walker

Nascut i criat a Chicago, de petit va quedar meravellat pels cors i la música gospel. Aquest interès va néixer a partir de la seva participació en el cor de nens de l’església. L’amor de Walker per la música gospel es va anar intensificant cada cop més fins que el 1994 es va convertir en membre fundador de les “Voices of Great Faith” (VOGF) d’on va ser el director adjunt. Walker també va dirigir altres cors de gospel.

Walker es va sentir atret per l’amor a Déu des de ben aviat. A més de la seva mare i la seva àvia, que han estat una gran influència al llarg de la seva vida, Walker també s’ha inspirat en els grans del gospel com la difunta O’landa Draper (The Associates), Ricky Dillard (New Generation Chorale), Walt Whitman (Soul Children of Chicago), Thomas Whitfield, Charles G. Hayes (Cosmopolitan “The Warriors”), Keith Pringle (Pentecostal Community Choir) i el reverend Milton Brunson (The Thompson Community Singers).

Al 2003, Walker es va convertir en el fundador i director del seu cor, Zion Movement (ZM). Al desembre de 2005, va dirigir ZM en la seva primera sessió de gravació en viu. Aquest projecte debut “MOVE” inclou cançons escrites i arranjades per Walker. Al 2009 va dirigir ZM en la seva segona gravació en viu, un projecte anomenat en aquesta ocasió “MOVE II: Bring the Choir Back”, el qual va generar encara més expectació a tot arreu.

Zion Movement és el Cor de l’Any 2013 de “Verizon Wireless How Sweet the Sound”. Amb aquest honor va venir un premi en efectiu i un contracte discogràfic, a partir del qual van poder llançar un CD de cançons noves i antigues titulat “Greater Than Before”. Aquest projecte els va portar més èxit assolint encara més premis.

Al 2018 (gravat al 2015), Walker va dur a terme el seu tercer CD “HOPE”. Aquest àlbum mostra les brillants habilitats vocals i els versàtils dons del cor, amb animades actuacions i un poderós domini que ha atret una àmplia admiració d’una audiència internacional.

Sense haver rebut cap tipus de formació musical formal, el lideratge de Walker d’un domini musical com ZM és, segons ell mateix, un testimoni indiscutible que Déu l’ha beneït amb el do de la música. També ha impartit tallers corals per moltes esglésies, escoles i organitzacions.

Al 2008, l’arranjament d’Open My Mouth va ser seleccionat com una de les cançons gravades pel grup de joves/adults del Gospel Music Workshop of Americas.   

A través de la seva faceta com a compositor, arranjador, conductor de tallers i director, Dexter D. Walker procura seguir la veu de Déu. El seu testimoni “Déu va convertir el res en alguna cosa. Ell realment ha fet possible allò impossible a la meva vida”. En la mesura que Déu vagi guiant el seu propòsit, Walker continuarà vivint el seu somni a través de la seva visió espiritual.

Dexter Walker
elements decoratius