Cinque Cullar

Ungit per canviar vides a través del culte, el pastor Cinque Cullar utilitza els seus dons i habilitats per apropar la gent a un coneixement més profund de Jesucrist mitjançant el poder innegable de la música.

El cantant, salmista i líder de culte internacional es va adonar a una edat primerenca que posseïa una capacitat única per connectar amb persones de diferents estils de vida. Anys de desenvolupament i formació al conegut Soul Children de Chicago van preparar l’escenari quan Déu va ordenar els passos del jove, i la gràcia del Senyor va obrir-li les portes als viatges a l’estranger, per Europa amb la llegenda del gospel, el reverend Jessy Dixon, i posteriorment gires a Suïssa i Israel.

Valorant la importància d’una bona educació, Cinque Cullar va assistir a la Universitat Estatal d’Alabama on va obtenir la seva llicenciatura en Comunicació i un màster en Anglès. La seva entrega als joves finalment el va portar a la formació de la Tribe of Judah el 1997. TOJ ha canviat la vida de més de 300 joves des dels seus inicis i ha viatjat arreu dels EUA amb dos exitosos projectes.

El projecte en solitari de debut de Cullar, Letters to God va ser aclamat i celebrat tant per devots com per nouvinguts. ChicagoGospel.com va descriure el projecte com a una sèrie de reflexions personals sorgides del cor d’un devot i presentades perquè el món les escolti. Amb els potents himnes de lloança Continual Praise i Let the Glory of the Lord, la música de Cinque Cullar va commoure les masses mentre viatjava per tot el país i compartia internacionalment el seu testimoni personal al costat de Jonathan Nelson, Tye Tribbett, JJ Hairston, Judith McAllister, Kim Burrell, Dorinda Clark Cole i altres.

El seu segon projecte, Life and Worship Live In Sweden, reprèn Letters to God i el situa en un entorn de culte en directe. Cullar convida l’audiència internacional a contemplar la bellesa del Senyor mentre la presència de Déu s’instal·la des del començament fins al final de cada cançó. Amb música captivadora com You Are, la creativa presentació d’Operator (un homenatge al difunt reverend Jessy Dixon) i el gran èxit Believers Declaration, Life and Worship es mantindrà per mèrits propis com una de les millors experiències de culte en directe que s’han enregistrat mai.

Cinque Cullar
elements decoratius

Enllaços externs: